Overzicht TYPO3 Trainingen

Onderstaande tarieven gelden bij voor ons open inschrijvingsprogramma.

Wilt u als bedrijf of eventueel op locatie een TYPO3 training? Neemt u dan contact op met ons over de in-company training oplossingen.

Training TYPO3 voor Gebruikers

Maakt uw website gebruik van TYPO3 ? Of gaat u een TYPO3 website beheren? Dan is dit de cursus waarin u snel leert het systeem ten volle te benutten! In deze cursus kunt u aan de slag met uw eigen website. Aan het einde van de cursus bent u in staat om deze volledig te beheren!

Inschrijven

Training TYPO3 Sitebouw

Complexe websites kunnen niet zonder een goed content management systeem (CMS). TYPO3 is één van de belangrijkste open-source systemen in de markt. Vanwege het open-source karakter is TYPO3 vrij te gebruiken.

TYPO3 is uitermate geschikt voor de meer complexe sites. Tijdens de cursus leert u TYPO3 kennen: u gaat het installeren, beheren en naar eigen inzicht uitbreiden met nieuwe extensies. Daarnaast besteden we aandacht aan de basis van typoscript. Aan het einde van de workshop heeft u uw eerste site met TYPO3 gemaakt.

Inschrijven

Training Zoekmachine Marketing met TYPO3

Een goede vindbaarheid in zoekmachines zorgt voor veel bezoek. Hoge posities in de zoekmachines helpen daarbij. De juiste boodschap in de juiste zoekmachine vergroot het aantal aanvragen via uw site. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen gebruik maken van zoekmachines om informatie te zoeken over diensten en producten. Uit datzelfde onderzoek is gebleken dat deze mensen niet verder kijken dan de eerste 2 pagina's. Als uw site daar niet in staat, wordt u niet gevonden.

Inschrijven

Training TYPO3 voor Webmasters

Webmasters die al enige ervaring hebben met TYPO3 kunnen direct de TYPO3 training voor Webmasters volgen. Als dit niet het geval is, adviseren wij om vooraf de TYPO3 training voor redacteuren te volgen.

Inschrijven

Training TYPO3 Development

TYPO3 bestaat uit een basisprogramma, ook wel de core genoemd, en is opgebouwd rondom een database. Om uitbreidingen voor TYPO3 te realiseren is het belangrijk om de databasestructuur van het systeem te leren kennen. Leer de core API te doorgronden, je eigen extensies te bouwen en bestaande extensies aan te passen.

Inschrijven